Završen međunarodni vaterpolo turnir “Olimpijske Nade”

TURNIR “OLIMPIJSKE NADE”
11. – 13. Studeni, Budva

Naša ekipa Mlađih Juniora osvojila je 5.mjesto na međunarodnom turniru, u crnogorskom gradu Budvi. U konkurenciji od ukupno devet ekipa (tri iz Hrvatske, šest iz Crne Gore) naši mladići ostvarili su i više nego zadovoljavajući rezultat. Vjerujemo da bi plasman bio i bolji, da nam se tijekom natjecanja nije ozlijedio Marko Đogaš, bez čije smo pomoći nastupili u posljednje tri utakmice. Činjenica koja govori u prilog tome, rezultat je naše prve utakmice, odigrane u punom sastavu, gdje smo podijelili bodove s kasnijim finalistom turnira – Jadranom iz Herceg Novog.

Naši rezultati na turniru

Gledajući čisto rezultatski, s jednim porazom (Budva), te jednim gore spomenutim neriješenim rezultatom, dospjeli smo u borbu za 5.mjesto. Kako nas je u superlativima izvijestio trener Marijo Oreb, svi ‘putnici’ na turniru pokazali su se i više nego u dobrom svjetlu. Za mogući bolji konačni plasman, zadesila nas je ta nesreća s ozljedom, ali što je – tu je. Važno je da smo turnir odradili uspješno, da su momci uživali u igri i druženju, a kao rezultat toga zaradili su iskustvo više u svrhu unaprjeđivanja svojih vaterpolskih vještina.

Turnir nam je ujedno poslužio i kao uigravanje za predstojeće Prvenstvo Hrvatske, koje od ove sezone starta u novom, ligaškom sustavu natjecanja. Malo detaljnije o tome pred naredni vikend, a za kraj pogledajte mini galeriju slika s turnira u Budvi.

Do slušanja!

 

Scroll to Top