Uzvratna utakmica – POŠK

POSLJEDNJA UTAKMICA SEZONE 20/2021  U SENIORSKOJ KONKURENCIJI

 

Evo nas pred posljednjom utakmicom ove svima čudne i specifične sezone. Još nam se nisu ni slegnuli dojmovi iz prve utakmice, gdje smo ostvarili pobjedu rezultatom 10:14, a već nam slijedi “revanš”. U uzvratni susret prema “izlaznim anketama”ponovno ulazimo iz perspektive blagog favorita, bez obzira što je naš gradski rival POŠK pokazao da nam itekako može zagorčati život. Prethodna utakmica bila je većim dijelom neizvjesna sve do 3. perioda igre, gdje smo uspjeli napraviti razliku od 3 zgoditka, te malo mirnije nastaviti susret.

Kako se po pravilima natjecanja u borbama za mjesta (osim u finalu) u obzir uzima bolja gol razlika, u utakmicu ulazimo bogatiji za naša 4 zgoditka “viška” iz prvog susreta, što bi nekoj iskusnijoj momčadi bilo dovoljno za “apsolutni zen” pristup. Obzirom da nama upravo nedostaje tog presudnog seniorskog iskustva, naš mir možemo uspostaviti tek (eventualno) nakon posljednjeg sučevog zvižduka. Svejedno smo mišljenja da bi bez obzira na našu mladost i manjak iskustva ipak trebali ući u ovu utakmicu sa puno manje stresa (ne odnosni se na našeg trenera, Danijela Burića) ali opet uz popriličnu dozu opreza (sada se odnosi). Kako prošlu tako i ovu utakmicu, na tribinama kaznu zbog prekršaja tijekom utakmice s Medveščakom odrađuje jedna od karika u našem lancu – Domagoj Butić, tako će se nažalost stručni stožer još jednom morati snaći bez Butine pomoći.

Bez ili s obzirom na sve gore navedeno, nadamo se ali i očekujemo da ćemo ovu “SF sezonu” ipak zaključiti pobjedom, ako zbog ničeg drugog ono iz razloga da naš stručni stožer konačno ostvari noć normalnog i mirnog sna.

Ajmo Mornari!

 

 

Scroll to Top