PRVENSTVO HRVATSKE ZA SENIORE – 4. KOLO

Utakmica počinje u 19:00h

DVOBOJ DVIJE NAJMLAĐE MOMČADI LIGE

 

Stigla nam je prva gostujuća utakmica u ovoj sezoni. Na domaćem bazenu do sada imamo 100%-tan učinak, ostvarili smo sve tri pobjede i za sada smo vodeći na tablici (da, opet se hvalimo 😀 ).  U prvoj gostujućoj utakmici vidjeti ćemo da li je voda u Poljudskom bazenu možda “mekša”, pa nam više paše za igru ili su pobjede ipak rezultat rada i truda kako igrača tako i kompletnog stručnog vodstva.

Zbog suspenzije u trajanju od dvije utakmice, još ovu utakmicu nastupamo bez naših Marina&Marina – da ne pomislite da je to neki bend, to su ipak Marin Kordić – golman i Marin Vrdoljak – napadač. U posljednjoj utakmici protiv Medveščaka nismo osjetili njihov izostanak, iz razloga što su napadačku ulogu bez problema preuzela braća Akrap (postigli su zajedno 10 golova, od naših 16) te mlađahni (ali zato brz i žestok) Domagoj Butić sa 3 postignuta zgoditka.

Roko Akrap se tako nakon utakmice i kriv i dužan plasirao na vodeće mjesto najboljih strijelaca lige!

Zadar 1952 je naš novi prvoligaški klub. Sezonu nisu otvorili baš sretno jer su izgubili sve tri dosadašnje utakmice, ali s druge strane imali su jako težak ždrijeb tako da ti porazi možda i nisu toliko realno mjerilo snage Zadrana. Njihova ekipa je po prosjeku godina uz našu ipak najmlađa u ligi, tako da će vjerujemo i njihovi mladići napredovati iz utakmice u utakmicu. Uz dužno poštovanje ipak ne bježimo od uloge favorita u ovom susretu. Za pravo nam daju dosadašnje utakmice u kojima smo pokazali da se naši mladići ne boje nikoga, da igraju zrelo i promišljeno i da ostavljaju srce u bazenu. Neka bolja momčad pobjedi, pa makar to bio i Mornar 😀

 

 

 

 

 

 

Scroll to Top