PRVENSTVO HRVATSKE KADETI

ZADAR, 17. – 20. Ožujka, 2022.

Osvojenim drugim mjestom na polufinalnom turniru odigranom u Splitu, izborili smo pravo nastupa na finalnom turniru Prvenstva Hrvatske. Natjecanje u gore navedenom terminu održava se u Zadru, gdje se u ulozi domaćina nalazi ekipa VK Zadar 1952

Osam najboljih ekipa u državi, podijeljeno je u dvije skupine – svaka od po četiri momčadi. Nakon što sve momčadi odigraju po tri kola, dvije prvoplasirane ekipe iz obje skupine plasiraju se direktno u polufinale, dok ostale ekipe, ovisno o plasmanu, razigravaju u četvrtfinalnim dvobojima.

SKUPINA “A”MORNAR BS, MEDVEŠČAK, SOLARIS, JUG AO

SKUPINA “B” ZADAR 1952, JADRAN ST, HAVK MLADOST, PRIMORJE EB


Sigurno ste već upoznati da se na trenerskom mjestu nalazi Hrvoje Bobanović, koji će ovog puta iz “testnih razloga” malo zakasniti na prvenstvo. Na njegovom mjestu privremeno će biti Marijo Oreb (voditelj našeg omladinskog pogona te trener “svježe” zlatnih Mlađih Juniora), dok će najveća konstanta na klupi u ulozi njihove desne ruke, biti Frane Rožić iz Okruk Vaterpolo kluba – inače naših velikih prijatelja i pravog rasadnika mladih talenata.

Na naslovnoj slici članka nalaze se termini naših utakmica u grupi, a sve rezultate utakmica objavljivati ćemo na našim društvenim mrežama.

Raspored, rezultate, statistike … moći ćete pratiti na službenim stranicama saveza na linku:

PH / KADETI / ZADAR

Naprid Mornari!

Scroll to Top