ph za seniore – 10. kolo

Datum i sat utakmice nalaze se na uvodnoj slici članka, a rezultat u stvarnom vremenu možete pratiti na direktnom linku stranice HVS-a:

Primorje EB – Mornar BS

Za posljednju utakmicu ove svima teške godine putujemo u Rijeku, na megdan Primorju. U utakmicu ulazimo sa 4. mjesta na tablici s tim da se naš današnji protivnik nalazi jedno mjesto ispod nas, ali s utakmicom manje. Mlada su i solidna momčad koja je na papiru popriličan kandidat za konačno 4.mjesto prvenstva Hrvatske. Vodi ih proslavljeni bivši pripadnih “Barakuda“, Igor Hinić, koji će obzirom na svoje dugogodišnje iskustvo zasigurno znati pripremiti momčad za ovakve utakmice. U njihovim redovima očekuje nas isto tako naš stari i dobri znanac, Boris Letica koji je još jedno od “mornareve dice” i definitivno je sa svojim dugogodišnjim vaterpolskim stažem važna karika u protivničkoj momčadi. Primorje ovu sezonu nije imalo ni jedan kiks, pobijedili sve utakmice “koje su trebali” a izgubili jedino od velike trojke; Juga, Mladosti i Jadrana. Veliki pokazatelj njihove dobre forme definitivno je prošlo kolo prvenstva, gdje su kao gostujuća momčad, iznenadili šibenski Solaris i pobijedili ih sa rezultatom 9:10. Bez obzira na sve navedeno momčad Primorja nije nikakav bauk. Istina, trenutna forma je na njihovoj strani, domaćini su i samim tim blagi favoriti ove utakmice. Ukoliko mi uspijemo do ove utakmice vratiti dobar ritam i igru kakvu smo imali prvih nekoliko kola, polagali bi i više nego velike nade u povoljan rezultat.

Roko Akrap

Uostalom da mi više puno ne pričamo, najbolje da iz prve ruke doznamo što o ovoj utakmici misle naši igrači. U ovom slučaju konkretno, Roko Akrap koji je trenutno drugi strijelac lige:

Kako svi znate u srijedu idemo u goste Primorju, jednoj ozbiljnoj ekipi koja kao i mi ima mladu momčad. Očekujemo tešku i zahtjevnu utakmicu, ali mislim da sve opet ovisi o nama. Ako damo svoj maksimum, odradimo utakmicu borbeno i jedan za drugoga kao na početku sezone, sigurno se imamo čemu nadati. Želja su nam naravno sva 3 boda s kojima bi znatno olakšali ostatak sezone i gotovo osigurali 4.mjesto prvenstva, koje je ujedno i naš cilj. Neka bude fer i korektna utakmica i neka bolja momčad pobijedi!

 

Dakle “Kocka će biti bačena”, 23.Prosinca u 20:00h a hoćemo li uspješno ili neuspješno “prijeći rijeku Rubikon”, preostaje nam da vidimo.

Scroll to Top