Mlađi Juniori – Prvenstvo Hrvatske

SPLIT, 17. – 20.02.2022

Kako smo na našim društvenim mrežama nedavno spomenuli, započinje Prvenstvo Hrvatske u kategoriji Mlađih Juniora. Turnir se odigrava u Splitu, u gore navedenom terminu, gdje se u ulozi domaćina nalazi ekipa POŠK 1937.

Natjecanje je podijeljeno u dvije skupine, gdje je nositelj skupine “A”HAVK Mladost, a skupine “B”MORNAR BS

Skupina “A”: HAVK Mladost, POŠK 1937, Jadran, Jug AO.

Skupina “B”: Mornar BS, Primorje EB, Zadar 1952, Solaris.

Nakon što svaka momčad odigra tri utakmice u skupini, prvoplasirane ekipe iz obje grupe idu direktno u polufinale, dok se preostale drugo i trećeplasirane ekipe iz obje skupine križaju u borbama za polufinale.

Naša momčad trebala bi nastupiti s imenima koja ste imali prilike vidjeti tijekom kvalifikacijskih utakmica – kažemo trebala, jer obzirom na svima dobro poznatu pandemijsku situaciju, nitko više sa sigurnošću ne može to izjaviti. Možemo se samo nadati da oni koji su (bili) bolesni, da će se ubrzo oporaviti, a oni koji su zdravi – da će takvi i ostati. Sigurni smo samo u jedno, a to je da će s klupe dirigirati – tko drugi, nego Marijo Oreb.


Na naslovnoj slici članka nalaze se termini naših utakmica u grupi, a sve rezultate utakmica objavljivati ćemo na našim društvenim mrežama.

Raspored, rezultate, statistike … moći ćete pratiti na službenim stranicama saveza na linku:

PRVENSTVO HRVATSKE / ML.JUNIORI

Naprid Mornari!

Scroll to Top