bez pobjednika – medveščak

PODJELA PLIJENA

Nismo uspjeli u našim nastojanjima da već u prvoj utakmici izborimo prednost i da mirnije dočekamo uzvratni susret u Splitu. Iako naslov glasi bez pobjednika, i tehnički je tako, ipak smo u neku ruku poraženi. Poraženi u smislu da nismo odnijeli pobjedu koja se od nas ipak očekivala, i samim tim nismo napravili korak naprijed prema ulasku u utakmice koje vode u borbu za 5.mjesto finalnog poretka. Pošto nismo napravili korak naprijed, automatski smo ostali na mjestu, odnosno ponovno smo na nuli i krećemo ispočetka – u uzvratnoj utakmici. Gledajući samo činjenice, doveli smo sami sebe u situaciju gdje nam “gori pod nogama”, u situaciju gdje ćemo kao domaćini biti opterećeni “moranjem” i pod puno većim pritiskom.

Nažalost kako utakmicu nismo bili u mogućnosti pratiti, sami statistički podatci otkrivaju puno izbačaja, peteraca, isključenja sa pravom zamjene…. napetu i tvrdu utakmicu koja se igrala doslovno “gol za gol”. Kako vam mi sami nismo u mogućnosti prenijeti dojmove sa utakmice, odlučili smo iskoristiti “joker zovi” te smo na liniju dobili našeg trenera Danijela Burića – pa pogledajmo što nam je on rekao o samoj utakmici:

… čudna utakmica, veliki broj osobnih grešaka (cak 41) ! Taj kriterij suđenja definitivno su po meni bolje iskoristili igrači Medveščaka. Šuterski su djelovali opasnije, a mi smo se morali u obrani više povlačiti jer se svaki kontakt kažnjavao isključenjem. U napadu nam je nedostajalo preciznosti, a tome dodajmo i dva promašena peterca. Idemo dalje, siguran sam da ćemo u uzvratu bit puno bolji, konkretniji u napadu i čvršći u obrani.”

Sigurni smo da nije bilo lako Buretu (op.a. Danijel Burić)  još “vruće glave” davati ovako smirenu izjavu i na tome smo mu jako zahvalni. Ujedno nas je sa svojim riječima umirio, ulio nam nadu i uvjerio da ćemo u uzvratnoj utakmici biti puno konkretniji i bolji. To je od nas sve za danas, “čujemo” koji dan prije druge utakmice, koja je po rasporedu 05.Travnja u 19.45 h.

Do slušanja !

Scroll to Top