6. Mjesto Kadetima na turniru “Mladi Galeb” – Makarska

20.Međunarodni turnir “Mladi Galeb”
01 – 03.Listopada, Makarska

U organizaciji VK Galeb u gore navedenom terminu, održao se 20. međunarodni turnir pod imenom “Mladi Galeb”- za igrače rođene 2009.g i mlađe. Od formirane 4 skupine, naša ekipa nalazila u grupi “C” koja je prvotno trebala sadržavati tri momčadi; nas, Mladost i KPK. Kako je ekipa KPK ipak odustala od turnira, skupina se pretvorila u duo, Mornar BS i Mladost.

Prvo kolo skupine završili smo pobjedom nad Mladosti rezultatom 8:6 te smo se automatski plasirali u četvrt-završnicu turnira. Kuriozitet utakmice bilo je proglašenje naš Nardo Dragaš igračem utakmice sa čak 7! postignutih golova. U četvrt-završnici turnira dočekala nas je momčad Medveščaka, inače osvajači turnira, te nas porazila rezultatom 5:11.

U poluzavršnici borbe za 5-8,mjesta, susreli smo se s momčadi Primorja, koju smo pobjedili rezultatom 8:2 a igračem utakmice proglašen je naš Zvone Ramić sa tri postignuta zgoditka.

Zvone Ramić

Pobjedom smo se plasirali u direktnu borbu za 5.mjesto susreta gdje nas je dočekala momčad naših “starih znanaca” iz grupe, zagrebačka Mladost. Tu utakmicu smo imali u rukama sve do 3/4 susreta gdje je naš ponajbolji pojedinac Nardo Dragaš morao napustiti teren zbog 3. osobne pogreške. To je bio početak kraja, prije samog kraja utakmice.

Svi naši rezultati na turniru

Trener Hrvoje Bobanović na put u Makarsku poveo je 16 igrača, čiji spisak možete vidjeti na slici dolje:

Osvajač turnira bila je momčad Medveščaka kojima ovim putem čestitamo na uspjehu. Isto tako čestitamo našim igračima na čelu sa stručnim stožerom na prikazanoj igri, borbenosti i trudu tijekom trajanja cijelog turnira.

Poraz od Mladosti u posljednoj utakmici svrstao nas je na 6.mjesto turnira, a konačni poredak možete vidjeti na slici dolje:

Konačni poredak turnira

Ovim putem želimo se zahvaliti i domaćinu, ekipi VK Galeb, na odličnoj organizaciji turnira s nadom da se vidimo i dogodine na istom mjestu.

 

Idemo dalje Mornari!

 

Scroll to Top