4. Kolo PH / OVK POŠK

30.Listopada,  20:00h

Treće kolo donosi nam drugu utakmicu zaredom protiv naših sugrađana, ali ovaj put ekipe OVK POŠKA-a. Kako nam je posljednje kolo s Jadranom bodovni saldo doživio očekivanu stagnaciju, sada se ipak nadamo popravku bilance. Ulaskom u novu sezonu, POŠK je na carini prijavio veliki broj dolazaka ali s minimalnim brojem odlazaka:

Došli: Bože Gadža (Bordeaux), Luka Vukić (Galeb MR), Danijel Lomatidze (ZPK Zagreb), Marco Carrieri (Carouge Geneve), Leon Kovačević (Crocera, Italija)

Nakon tri kola još uvijek su bez bodova ali – treba naglasiti, uz jako težak dosadašnji raspored; Jadran, Jug i Mladost. Samo na osnovu rezultata protiv takva tri protivnika, nije lako obaviti realnu procjenu igračkog potencijala POŠK-a. U bazenu su nam za sada relativna nepoznanica, ali ono što smo sigurni i što znamo, je da ih vodi dobar strateg, iskusni trenerski lisac Mirsad Zajmović.

Kad smo se već dotakli igračkog ili momčadskog potencijala … mi smo s druge strane u utakmici (bar u prvoj polovini) protiv Jadrana pokazali da ukoliko dajemo sve od sebe, da se dijelom možemo nositi i s puno jačim protivnicima. Ključ svake naše utakmice trebao bi biti u zalaganju i zajedništvu, jer jedino taj pravac nas vodi prema pozitivnim ishodima. Nakon “pauze” u prošlom kolu, za ovu utakmicu ponovno nam je na raspolaganju Luka Dužević, kojem se u sastavu pridružuje i Roko Pavić. Takve sreće još uvijek nije Roko Akrap, koji je do daljnjeg na poštedi. Prethodnu utakmicu odigrali smo prije tjedan dana, tako da smo imali vremena za odmor, trening i analizu susreta. Samim tim, očekujemo da se u Subotu 30.Listopada sve praši! Pardon, da se sve pjeni! Mislimo u bazenu! Na utakmici naravno! … ne znamo na šta ste vi pomislili ali mi mislimo samo na ovu našu utakmicu!

Intenzitet pjenjenja (ne ljutnje! pjene! pjene u bazenu!) u gore navedenom terminu možete pratiti na linku:

REZULTAT UŽIVO

NAPOMENA: Ulazak na tribine je slobodan, ali isključivo uz ispravnu COVID potvrdu! 

Naprid Mornari!

Scroll to Top