VK Moranar - Brodospas
Pretraživač vijesti
Iz foto galerije
Brojač posjeta
Broj posjeta danas: 17
Broj posjeta jučer: 82
Dnevni prosjek: 124
Sveukupno posjeta: 260394
Sponzori
Anketa
Kakav rezultat prognozirate na prvom turniru E.C. Naših seniora?
Siguran prolaz 151
Uz puno muke do sljedećeg kruga 38
Debakl 38
Ne zanimaju me Mornarevi seniori 23
Sve pobjede i furiozan nastup 13

Ukupan broj glasova:
263

 
POPIS SVIH ANKETA:
1 | 2 | 3 |  >
Sutra protiv Jadrana!

Četvrtfinale PH

1. utakmica

Jadran – Mornar Brodospas

Subota (8.04.) 18.00 h

 

 

Dođite na tribine i uživajte u utakmici. Vjerujemo u prolazak u polufinale, ali vjeruju i Jadranaši. Sigurno će biti neizvjesno i teško je za očekivati da će se bilo što znati nakon prve utakmice. Druga je na rasporedu u četvrtak (13.04.)

Share/Bookmark
Dođite na Stari plac

Baseball klub Nada SM - Split poziva vas u subotu 08.04.2017. u 15:00 sati (Stari plac) na otvaranje baseball sezone u Splitu, gdje ćemo odmjeriti snage sa Zajčki Ljubljana (prvak Slovenije).

Ako kojim slučajem ne možete doći u subotu, druga utakmica se odigrava u nedjelju 09.04. u 11:00 sati na istoj lokaciji.

Radujemo se vašoj posjeti i naravno ULAZ JE SLOBODAN.

Share/Bookmark
"Pred nama je praznik vaterpola!"

Razgovarali smo sa igračem koji je označen kao najveća prijetnja vrataru Šparadi u sljedeće dvije utakmice. Naravno, riječ je o Jeri Mariniću Kragiću, najboljem strijelcu Jadrana koji je odrastao u našem klubu. Prije odlaska iz Mornara postao jedan od ključnih igrača Vrdoljakove ekipe i najbolji strijelac, a sa golgeterskim navikama nastavio je i u talijanskom Posillipu iz kojeg je stigao u Jadran.

Tko je po tvom mišljenju favorit za prolazak u polufinale? – "Laganu prednost dajem Mornaru zbog boljeg međusobnog omjera i stanja na tablici. Očekujem dvije vrlo dobre i neizvjesne utakmice u kojima je sve moguće."

Što je ključno za prolazak? – "Kako nama tako i Mornaru, ključno je smanjiti pogreške na minimum, ostati miran i držati se dogovora. Smatram da smo igrački nešto bolji, ali to još nismo ili smo vrlo rijetko pokazivali do sada."

Jesu li ti utakmice protiv Mornara posebne? – "Na njih gledam kao i na sve druge utakmice. Ja sam odrastao u Mornaru, ali trenutno igram za Jadran i jedino što me zanima su pobjede za klub u kojem se trenutno nalazim, bez obzira tko je sa druge strane."

Jere je za kraj poslao poruku svim ljubiteljima vaterpola. – „Dođite na tribine u subotu u 18.00 h i uživajte. Bit će to praznik vaterpola, Split opet ima pravi derbi i siguran sam da nas čeka puno uzbuđenja.“

Share/Bookmark
Bliži se gradski derbi!

Pred nama su dvije četvrtfinalne utakmice Prvenstva Hrvatske protiv gradskog rivala Jadrana. Prva je na rasporedu u subotu (8.04.) u 18.00 h i možemo reći da je to utakmica sezone za obje momčadi. Iako je ostalo nekoliko dana do početka, osjeti se lagana nervoza i pozitivna trema, što je za očekivati s obzirom na ulog.

Susreli smo se tri puta u dosadašnjem dijelu sezone i bili smo uspješniji sa dvije pobjede u Triglav ligi, a poraženi smo u Kupu. Kada pogledate Jadran jasno je da se radi o vrlo dobro posloženoj ekipi, sa dugom klupom i svima je bilo iznenađenje što su se našli u borbi za ostanak u A1 ligi. Konci igre su u rukama Antonijevića, najboljii strijelac je Marinić Kragićem, tu su još odlični Vasić, zatim Popović, Gluhaić, Visković, Milardović... Na papiru to izgleda odlično i respektabilno, međutim, mi smo već pokazali da znamo kako ih pobijediti.

Sezona je duga, bilo je uspona i padova, a sada je ipak najvažnije i može se reći da sve stane u ove dvije utakmice koje slijede. Tko je favorit, tko će proći u polufinale?? Pročitajte kakva su razmišljanja trenera Zdeslava Vrdoljaka.

U ovu utakmicu ulazimo bez ikakvih kalkulacija, idemo po pobjedu. Siguran sam da smo za to spremni! Jadran je odlična momčad, ali mi ulazimo kao favoriti, tako ćemo se postaviti i igrati u terenu. Naša prednost su zajedništvo i kompaktnost, fizički smo spremni, a najvažnije je da gorimo od želje da to pokažemo.

 

Jadrana ste sigurno vrlo dobro analizirali. Koji su glavni zaključci? – „Vrlo dobro su pokriveni na svim pozicijama i nemaju neku slabu točku. Malo više treba pripaziti na Kragića koji je najbolji strijelac. Antonijević dirigira igrom, Gluhaić i Visković po bokovima... ma zaista su odlični. A mora se priznati da imaju i vrhunsku logistiku na tribinama, najčešće u prvim redovima☺️

Share/Bookmark
Najmlađi u akciji!

Iza nas su dvije subote i dva turnira Lige 11 u kojima su naši mali vaterpolisti odmjeravali snage sa svojim vršnjacima iz drugih klubova. Bili su borbeni, dali su sve od sebe i samo tako nastavite dalje.

Share/Bookmark

<< novije vijesti starije vijesti >>

Škola vaterpola
Raspored treninga

Škola vaterpola

ponedjeljak 09:15
utorak 09:15 i 17:45
srijeda 09:15 i 17:45
četvrtak 09:15
petak 09:15 i 17:45
subota 09:15

Nade

pon - uto - sri - čet - pet 09:15 i 17:45
subota po dogovoru

Mlađi kadeti

pon - uto - sri - čet - pet 09:15 i 18:45

Kadeti

pon - uto - sri - čet - pet 09:15 i 18:45

Mlađi juniori

pon - uto - sri - čet - pet 09:15 i 20:00

Juniori

pon - uto - sri - čet - pet 09:15 i 20:00

Treneri V.K. Mornar-BS
Demonstratori
  Marin Kliškinjić
  Hrvoje Kundid
Rezultati 2013.
Rezultati 2012.
Rezultati 2011.
Rezultati 2010.
Brodospas