VK Moranar - Brodospas
Pretraživač vijesti
Iz foto galerije
Brojač posjeta
Broj posjeta danas: 3
Broj posjeta jučer: 65
Dnevni prosjek: 124
Sveukupno posjeta: 262586
Sponzori
Anketa
Kakva je po vašem mišljenju nova seniorska ekipa u odnosu na prošlogodišnju?
Lošija 193
Bolja 89
Slična 60
Bolja u napadu 11
Bolja u obrani 2

Ukupan broj glasova:
355

 
POPIS SVIH ANKETA:
<  1 | 2 | 3 |
Diplomac Marin Kliškinjić

Stručni prvostupnik, viši trener ili kako ga  svi od milja zovemo DOKTOR Marin Kliškinjić.

Nakon velike borbe sa knjigama, nakon borbe da upije sva ta nova znanja napokon je postao punokrvni ili ti ga punopravni član akademske zajednice.

Ovim putem čestitamo Marinu i želimo mu puno sportskih uspjeha. Želimo mu i da se brzo oženi i napravi puno, puno djece!!

Čestitamo njegovom guruu i mentoru Zvoni Ivanku od kojeg je Marin naučio sve što zna, ne samo o vaterpolu već i o životu. Kliška ga je toliko slijepo sljedio da je na kraju počeo i sličiti na njega, isti Zvone. 

Bravo Zvone, bravo Kliška!!!

I da ga više na hvalimo, nećemo. Neka o njemu govore njegova djela!!

Share/Bookmark
Razgovor ugodni s Mornarevcima strašnim!

Ponovili smo prošlogodišnji uspjeh i osvojili broncu unatoč brojnim problemima i izostancima koji su nas pratili kroz cijelu sezonu. Sada kad su se dojmovi već slegli i kada smo se odmorili od svega, intervjuirali smo dva najdugovječnija Mornarevaca u Vrdoljakovoj ekipi. Dio su naše obitelji već 12 – 13 godina, od samih vaterpolskih početaka, a riječ je naravno o kapetanu Slavku Ćaliću i prvom beku Marinu Čaglju.

 

Često kažu da je u sportu puno teže nešto braniti nego osvojiti. Kapetane, vrijedi li to i za ovo naše 3. mjesto: - „Po ovom našem iskustvu, definitvno bih se složio. Ipak smo se malo više namučili nego prošle sezone, jer smo ovaj put za broncu igrali tri utakmice, a od toga dvije u gostima. Znate i sami koliko su dramatične bile.“ 

Složio se i Čagalj, pa se nadovezao... „Od prve pa sve do posljednje utakmice nismo bili kompletni. Na početku bez Duže, pa kasnije bez Kolara i Burića. Nije bilo jedonstavno sve to pokriti, ali uspjeli smo i zato je gušt još veći.

 

 

 

Koja je tajna našeg uspjeha? – „Ova bronca je sama po sebi dokaz da su zajedništvo i borba jedan za drugoga (a ne za sebe) ključ uspjeha svakog timskog sporta. Mislim da nema puno ekipa koje bi se mogle pohvaliti ovakvom sjajnom atmosferom.“ – S. Ć.

 

Pitali smo Čagu koja mu je pobjeda najdraža: - „Ove godine mi je svaka pobjeda bila slatka jer sam dosta puta po bazenu čuo da Mornar nije dovoljno dobar za prvu ligu. Ali ako baš inzistirate da izdvojim jednu, onda je to poraz 12:11 protiv Jadrana.“ – na trenutak smo ostali zbunjeni, ali smo brzo shvatili da je riječ od drugoj četvrtfinalnoj utakmici u kojoj smo branili 3 pogotka prednosti. Nikad slađi poraz. Na isto pitanje Ćalić je odogovorio: - „Najdraža pobjeda mi je vjerojatno prva protiv Jadrana. Do te utakmice imali smo jako loše rezultate, ali smo se zajedno stisli i odradili to kao prava momčad. Mislim da se u nama dogodio klik koji je okrenuo cijelu sezonu u pravom smjeru.“ A ima li kapetan neki posebno dragi pogodak? – „Nemam nijedan posebno, svi su za u vaterpolske knjige.“ ispalio je u svom stilu.

 

Na samom kraju, u okršajima s Primorjem, primjetili smo u više navrata jedan čudan taktički detalj s naše klupe. Trener Vrdoljak je iz sveg glasa vikao „presing“!? Čudan detalj iz razloga što je na suprotnoj strani sidrun Cosmin Radu, top klasa, jedan od najboljih na svijetu na svojoj poziciji. I na kraju cijele priče, bio je to pun pogodak jer ga je Čago fantastično čuvao. Nakon posljednjih duela, konstatirali smo da naš bek nema ruke, nego hidrauličke preše.

Što se događao u tvojoj glavi u tim trenutcima? Trener ti je dao težak zadatak, ali i ukazao veliko povjerenje. - „Bilo mi je drago, odličan osjećaj je kad trener ima povjerenje u tebe. Puno mi je to značilo, ne samo meni nego ja mislim i ostalima. Povjerenje je jedan od ključnih faktora za uspjeh. Zdejo mora vjerovati da svatko od nas može obaviti svoj dio posla, a i mi igrači moramo vjerovati u taktički plan i ideje koje stavi pred nas.“

Je li ti protiv nekog centra bilo posebno teško igrati? – „Tu je nekoliko vrhunskih centara, ne bih nikoga posebno izdvojio.“

 

Za kraj, pitali smo Slavka razmišlja li od idućoj sezoni i kakav su očekivanja... – „Mi smo i dalje mlada momčad, ali kako naš trener kaže, sljedeće godine smo svi za godinu stariji i iskusniji, pa je normalno da su šanse, a i očekivanja veća. Sad ćemo se još malo odmoriti, a onda krećemo u priprememe!“.

Odmor su definitivno zaslužili i neka sada uživaju. Lijepa vijest je da SVI igrači imaju ugovor i za iduću sezonu!

Share/Bookmark
Fantastični Kadeti

Kvalifikacije za Kup Hrvatske

VK Jadran  -  VK Mornar Brodospas 5 : 12 (1:4, 1:3, 2:1, 1:4)
 
Igrali su : Kasum, Krželj, VuletiĆ (1), Rašić, Omrčen, Mijić (1), Rončević (1), Ivišić (1), Biskupović, Šindija (3), Bebić (1), Gudurić (4), Mrduljaš
Trener: Danijel Burić
 
Još jedna odlično odigrana utakmica naših kadeta. Bili smo od početka do kraja disciplinirani u obrani i razigrani u napadu, ne dajući protivniku nikakvu šansu za priključak. Čestitke našim kadetima na visokoj pobjedi i samo tako naprijed!
Share/Bookmark
Poraz od Jadrana

Kvalifikacije za Kup Hrvatske 

JUNIORI 
 
Jadran ST - Mornar Brodospas 10 : 6 (1:1, 2:2, 3:0, 4:3)
 
Mornar Brodospas: Prkić, Rako 1, Kreković 1, Vrdoljak 1, Solje, Hrvatić, Tomasović, Miletić 1, R. Akrap, Erak 1, Krolo, D. Akrap 1, Kordić, Martinović.
Trener: Hrvoje Kundid 
 
Pristup utakmici bio je jako loš, bili smo preopušteni, pomalo podcijenili protivnika kojeg smo u dosadašnja dva susreta s lakoćom svladali. Za igru u prvoj četvrtini nema većih zamjerki, ali realizacija je bila katastrofalna. U nastavku smo prestali stvarati izgledne prilike, dosta smo se mučili, a teško je izbrojati sva netočna dodavanja. Puno je tu elemenata igre koji nisu štimali, ostavit ćemo detalje za svlačionicu. Sreću treba zaslužiti, a mi je nismo niti najmanje zaslužili. Moramo čestitati Jadranašima na zasluženoj pobjedi, željeli su je više od nas. Nadamo se da ćemo izvući nekakvu pouku iz ovog poraza. Sljedeću priliku za popravljanje dojma imamo već u subotu protiv POŠK-a (11.00 h)
Share/Bookmark
Tko je bio najbolji?

U novoj anketi pitamo vas, tko je bio najbolji igrač Mornar Brodospasa u protekloj sezoni?

Pitanje nije lagano, ali sigurni smo da imate svog favorita.

Share/Bookmark

<< novije vijesti 1 2 3 starije vijesti >>

Škola vaterpola
Raspored treninga

Škola vaterpola

ponedjeljak 09:15
utorak 09:15 i 17:45
srijeda 09:15 i 17:45
četvrtak 09:15
petak 09:15 i 17:45
subota 09:15

Nade

pon - uto - sri - čet - pet 09:15 i 17:45
subota po dogovoru

Mlađi kadeti

pon - uto - sri - čet - pet 09:15 i 18:45

Kadeti

pon - uto - sri - čet - pet 09:15 i 18:45

Mlađi juniori

pon - uto - sri - čet - pet 09:15 i 20:00

Juniori

pon - uto - sri - čet - pet 09:15 i 20:00

Treneri V.K. Mornar-BS
Demonstratori
  Marin Kliškinjić
  Hrvoje Kundid
Rezultati 2013.
Rezultati 2012.
Rezultati 2011.
Rezultati 2010.
Brodospas