VK Moranar - Brodospas
Pretraživač vijesti
Iz foto galerije
Brojač posjeta
Broj posjeta danas: 6
Broj posjeta jučer: 29
Dnevni prosjek: 101
Sveukupno posjeta: 312028
Sponzori
Anketa
Prognozirajte rezultat naših NADA na međunarodnom turniru u Šibeniku
Zlato 18
Medalja 17
Sve će izgubit 6
Plufinale 4
Plasman od 5-8 mjesta 4

Ukupan broj glasova:
49

 
POPIS SVIH ANKETA:
10.05.2011.
Ko je najbolji???
<  1 | 2 | 3 |  >
Rutinska pobjeda mlađih juniora

Kvalifikacije za PH

1.kolo

Mornar-Galeb 21:5

Sastav: Gabrić, Crnac 3, Gotovac 1, Šesnić 1, Omrčen 4, Strmotić 4, Majić 3, Jurić 1,Mladinov, Sinovčić 1, Juranović 1, Budiša 3, Penava.

Trener: Marijo Oreb

Zbog velike razlike u  kvaliteti ove dvi momčadi, vrlo je teško reći nešto pametno o samoj igri i rezultatu. Ono šta je najvažnije u ovakvim utakmicama, a to su pristup i ponašanje, bilo je na zadovoljavajućem nivou. U sljedećem kolu igramo protiv Solarisa.

Share/Bookmark
Tjesni poraz mlađih juniora

Kvalifikacije za PH

1.kolo

Jadran-Mornar 9:8

Sastav: Gabrić, Crnac, Gotovac, Šesnić 2, Omrčen 1, Strmotić, Majić, Blagajić, Mladinov 2, Sinovčić, Juranović 1, Budiša 2, Senzuk, Jurić.

Trener: Marijo Oreb

Unatoč porazu mišljenja sam da smo odigrali jednu vrlo kvalitetnu utakmicu.Ulazak u utakmicu nije bio baš najbolji što je rezultiralo vodstvom Jadrana od 7:3 na polovici utakmice.Međutim momci se nisu predavali i polako smo topili Jadranovu prednost,da bi u zadnju četvrtinu ušli potpuno poravnati. Ipak u samoj završnici utakmice Jadran je pokazao više spretnosti i zasluženo pobjedio. Čestitam svim momcima na borbenosti i prikazanoj igri. U sljedećem kolu igramo protiv Galeba.

Share/Bookmark
PORAZI NADA NA TURNIRU U SPLITU

2. TURNIR KVALIFIKACIJA ZA PH

3. Kolo

MORNAR-SOLARIS          6:7

Sastav: Mamić N, Penjak, Srhoj 1, Šimun, Kugla, Maminjo 2, Franko, Niko K. 1, Žaja, Vice 1, Nardo 1, Marović, Karlo, Roko

Trener: Marijan Smoje

Neizvjesna utakmica do samog kraja. Pobjeda je mogla otići i na našu stranu. Šteta za propuštenu priliku da sa ovom pobjedom osiguramo prolazak na završni turnir. S obzirom da smo zadnjih mjesec dana slabo trenirali, rezultat je i očekivan. Slijedi nam borba za odlazak na finalni turnir.

 

4. kolo

MORNAR-KPK        2:12

Sastav: Mamić N., Penjak, Kuzmičić, Šimun, Kugla, Maminjo, Franko, Niko K 1., Bijelić, Vice, Nardo, Marović, Radak, Roko 1.

Trener: Marijan Smoje

KPK je dokazao da je jedna od najboljih momčadi u državi. Nismo se mogli nositi sa njima. Čeka nas puno rada u budućnosti. Moramo se puno više truditi na treningu, da ne ovisimo toliko o igri našeg kapetana Narda.

Share/Bookmark
Nova pobjeda mlađih juniora

Kvalifikacije za PH

1.kolo

Mornar-Pošk 11:8

Sastav: Gabrić, Crnac, Gotovac ,Šesnić 1 ,Omrčen 2, Sinovčić, Majić 2, Blagajić, Mladinov 2, Juranović 1, Budiša 3.

Trener:Marijo Oreb

Odigrali smo jednu jako dobru i neizvjesnu utakmicu protiv vrlo dobrog protivnika. Utakmica je bila jako teška i stalno se igralo gol za gol, sve do zadnje četvrtine, kada smo pokazali malo više koncetracije i zasluženo pobjedili. Sljedeću utakmicu igramo u novoj 2020. godini protiv Jadrana. Do tada svima želimo puno zdravlja, sreće i uspjeha u Novoj godini.

Share/Bookmark
POBJEDA MLAĐIH JUNIORA

Kvalifikacije za PH

1.kolo

Mornar-Zadar 17:9

Sastav: Gotovac, Mihanović, Šesnić 3, Omrčen 6, Strmotić 1, Majić 1, Mladinov 2, Sinovčić, Juranović 2, Budiša 1 ,Katunarić

Trener:Marijo Oreb

Vrlo dobra igra i sigurna pobjeda protiv solidnog protivnika. Unatoč problemima sa sastavom zbog bolesti, momci su zaigrali angažirano i koncetrirano i zasluženo pobjedili. Pohvala svim momcima, a posebno Pinu Gotovcu koji je spremno uskočio među vratnice i odradio odličan posao. Treba istaknut i dva debitanta Antuna Mihanovića i Duju Katunarića. U sljedećem kolu igramo protiv Poška.

Share/Bookmark
Raspored treninga

Škola vaterpola

pon - uto - sri - čet - pet 09:30

Nade

pon - uto - sri - čet - pet 09:15 i 17:45
subota po dogovoru

Mlađi kadeti

pon - uto - sri - čet - pet 09:15 i 18:45

Kadeti

pon - uto - sri - čet - pet 09:15 i 18:45

Mlađi juniori

pon - uto - sri - čet - pet 09:15 i 20:00

Juniori

pon - uto - sri - čet - pet 09:15 i 20:00

Treneri V.K. Mornar-BS
  Joško Kreković
  Marin Kliškinjić
  Zdeslav Vrdoljak
  Hrvoje Bobanović
  Danijel Burić
  Damir Radić
  Ozren Mihaljević
  Zvonimir Ivanko
Brodospas