VK Moranar - Brodospas
Pretraživač vijesti
Iz foto galerije
Brojač posjeta
Broj posjeta danas: 19
Broj posjeta jučer: 18
Dnevni prosjek: 102
Sveukupno posjeta: 310161
Sponzori
Anketa
Tko ima najbolju vaterpolo školu u Hrvatskoj 2012???
Mornar Brodospas

Rezultati
POPIS SVIH ANKETA:
10.05.2011.
Ko je najbolji???
<  1 | 2 | 3 |  >
Poraz i pobjeda miađih juniora.

Kvalifikacije za PH

1.kolo

Mornar-Jadran 6:15

Sastav: Gabrić ,Crnac,Gotovac, Šesnić, Omrčen 3, Strmotić, Majić, Jurić, Mladinov 2, Sinovčić, Juranović, Budiša 1, Senczuk ,Blagaić.

Trener:Marijo Oreb

Zaslužena pobjeda Jadrana,koji je u ovom trenutku ipak kvalitetnija momčad od nas.Iako je ovo bila naša prva službena utakmica protiv vrlo jakog protivnika mislim da možemo i moramo bolje.Zato moramo nastavit naporno trenirati pa će doć i bolji rezultati.

2.kolo

Galeb-Mornar 3;17

Sastav: Gabrić, Crnac 2, Gotovac 2, Šesnić 1, Omrčen 3, Strmotić, Majić 1,

Blagaić 1, Mladinov 1, Sinovčić, Juranović ,Budiša 6, Senczuk, Jurić

Trener:Mariji Oreb

Visoka pobjeda protiv ipak u ovom trenutku nedorasle ekipe Galeba.Pristup i ponašanje cijele ekipe je bilo na zadovoljavajućem nivou.U sljedećem kolu igramo protiv Solarisa u Šibeniku.

Share/Bookmark
POBJEDE NADA NA TURNIRU U ŠIBENIKU

Kvalifikacijski turnir za PH u Šibeniku

Nade

1. Kolo

MORNAR - POŠK          8:1

Sastav: Mamić N., Marović, Veselinović, Martinović, Lončar 2, Mamić T. 4, Banovac, Kaštelančić, Žaja, Bućan,  Dragaš 1, Blažević,  Belić, Uljević 1.

Trener : Marijan Smoje

Odlično otvaranje turnira. S obzirom da nam je ovo prva službena utakmica u sezoni, jako sam zadovoljan igrom, a posebno se istakao inače čoravi Toni Mamić koji je uz postignuta četiri gola, napokon uspio vidjeti samoga igrača na krilu...

 

2. Kolo

MORNAR - CAVTAT      6:5

Sastav: Mamić N., Marović, Veselinović 1, Martinović, Lončar, Mamić T., Banovac 2, Kaštelančić, Žaja, Bućan, Dragaš 2, Blažević 1, Belić, Uljević

Trener: Marijan Smoje

Tvrda i teška utakmica. Poveli smo 6:2, da bi na kraju opterećeni osobnim pogreškama, jedva uspjeli sačuvati pobjedu. Tako smo se ekipi Cavtata osvetili za poraz u rijeci na finalnom turniru.

Ovaj prvi turnir je pokazao da se izdvaja šest ekipa koji će voditi bitku za plasman na finalni turnir. Mi smo napravili prvi korak pobjedom protiv Cavtata i sada puno lakše očekujemo sljedeći turnir.

Share/Bookmark
POZIV DJEVOJČICAMA

Sukladno odluci Hrvatskog vaterpolskog saveza, od 26. rujna 2018. godine, a koja stupa na snagu u sezoni 2020./2021., svaki prvoligaški muški vaterpolski klub koji nema aktivnost ženskog vaterpola je dužan osnovati žensku natjecateljsku selekciju U-15 u kategoriji „kadetkinje“ ili ima obvezu zasnivanje službene suradnje s postojećim ženskim vaterpolskim klubom iz iste sredine (grada).

Shodno tome obavještavamo vas, da smo sklopili sporazum o suradnji  sa ženskim Vaterpolo klubom “BURA” iz Splita.

Ovim putem, pozivamo sve djevojčice rođene 2005. godine i mlađe, da se uključe u rad vaterpolo škole VK BURA, a za sve informacije obratite se na broj mob: 099/592-9255 ili na e-mail:  vaterpoloklubbura@gmail.com

Share/Bookmark
Dominacija Mornarevih juniora

4. Kolo kvalifikacija za Juniorsko Prvenstvo Hrvatske

Mornar - Jadran 18 : 7

(6:3, 4:2, 6:2, 2:0)

Mornar: Pavić, Rako (1), Uvodić, R.Akrap (2), Jakovćević (3), Japundžić (2), D. Akrap (5), Gudurić (2), Butić (1), Božan (1), Šodan (1), Carev, Kasum, Dužević (1)

Trener : Vrdoljak

Ovo je bilo najbolje izdanje juniora u ovom kvalifikacijskom ciklusu.

čestitke na igri, borbenosti, ponašanju..... 

Share/Bookmark
SPLITSKI KLASIK ZA VIKEND

      Raspored natjecanja u 7. kolu Triglav regionalne lige kao najzanimljiviju utakmicu donosi posljednjih godina uvijek aktualan i zanimljiv, jedan od tri splitska derbija, Mornar - Jadran ( subota 19:30). Okrsaji gradskih rivala sa Poljuda i Zvoncaca pljene borbenoscu, cesto puta rezultatskom neizvjesnoscu, bez obzira na stanje ligaske ljestvice i trenutacnu kvalitetu. Nadamo se da će tako biti i ovog puta.

     U Poljudu se sraz ceka sa optimizmom. Prezentacijama ove sezone od na pocetku blijedih do kasnije vrlo impresivnih. Osokoljeni osvajanjem velikog boda iz gotovo bezizlazne situacije vikend ranije u Sabcu, gdje su momci trenera Burica pri rezultatu 12:6 goropadnom serijom od 6:0 gotovo potpuno preokrenuli utakmicu za na kraju velikih 12:12!

     Na Zvoncacu se fokus cesto mijenja od vikend utakmica u Triglav natjecanju do nastupa u Euroligi preko tjedna. Biti ce zanimljivo vidjeti da li ce efikasno reagirati jadranasi - energetski i mentalno, nakon dva poraza u nizu, posljednjem u Utorak u ruskom Kazanu. Sigurno da im na ruku nece ici ni vrlo daleko putovanje i povratak.

     Iz Mornarevog navijackog raspolozenja se nadamo da je mornarica  spremna ponovno nam priredit jos jedan rezultat za veselje i zagospodariti gradom na nekoliko mjeseci do sljedeceg susreta.

Share/Bookmark
Raspored treninga

Škola vaterpola

pon - uto - sri - čet - pet 09:30

Nade

pon - uto - sri - čet - pet 09:15 i 17:45
subota po dogovoru

Mlađi kadeti

pon - uto - sri - čet - pet 09:15 i 18:45

Kadeti

pon - uto - sri - čet - pet 09:15 i 18:45

Mlađi juniori

pon - uto - sri - čet - pet 09:15 i 20:00

Juniori

pon - uto - sri - čet - pet 09:15 i 20:00

Treneri V.K. Mornar-BS
  Joško Kreković
  Marin Kliškinjić
  Zdeslav Vrdoljak
  Hrvoje Bobanović
  Danijel Burić
  Damir Radić
  Ozren Mihaljević
  Zvonimir Ivanko
Brodospas